Ad Code

Responsive Advertisement

Recent in Technology

Atletismo) Un segundo posto e tres finalistas, balance galego no nacional Sub20

O Concello de Antequera foi sede durante esta fin de semana dos Campionatos de España Sub20 de pista cuberta á que acudiron un total de quince atletas galegas e galegos
A nivel de resultados o máis destacado foi a segunda posición lograda polo internacional e primeiro clasificado no Campión de España de campo a través Sub20, o atleta da A Estrada El Medih El Nabaoui na proba dos 3.000 metros cun crono de 8:21.39. e onde a súa condición de extranxeiro (malia ter debutado ca selección española no 2018) impediulle recibir a medalla.

De igual modo foron moi destacadas as cuartas posicións de Raúl Cortizo da Gimnástica en salto de lonxitude quen melloraría considerablemente a súa MMP chegando ata os con 7.14 m. o mesmo que Hugo Vázquez do Marineda quen nos 60 valos marcaba nas semifinais 8.15 para unha vez na final, estalecer novamente unha MMP de 8.10 ca que lograba o meritorio cuarto lugar.

Nos saltos, a campiona galega absoluta de aire libre Lola Bouza do ADAS Proinor lograba o quinto lugar na final grazas aos 3.55 m. quedando a tan só un centímetro da súa MMT .